Absalon frisør Esbjerg hvor du er i centrum.
Kronprinsensgade 48, Esbjerg Tlf.: 75450143


Moroccanoil Dry No MoreMoroccanoil Dry No More (Dry Scalp Treatment)


Moroccanoil Dry No More (Dry Scalp Treatment) fungerer ved at udbedre ubalance i hovedbunden og lindre irritation i hovedbunden mens den genopliver håret. Denne lette, men koncentrerede formel er en blanding af arganolie rig på antioxidanter og essentielle olier af lavendel og geranium, trænger dybt ned i hovedbunden for at give lindring. Irritation, tørhed og kløen lindres med det samme. Skæl reduceres. Blodcirkulationen forbedres og håret får en gavnlig dosis vitalitet og glans.

Moroccanoil Dry No More (Dry Scalp Treatment) bruger arganolie, der er rig på antioxidanter, samt lavendelolie og geraniumolie, der har en beroligende effekt på huden. Herved reducerer Dry No More effektivt kløe i hovedbunden og genopretter hudens naturlige balance.

I videoen herunder kan du se, hvordan du bedst anvender Moroccanoil Dry No More:
Vores frisører står naturligvis klar med vejledning om hvilke Moroccanoil frisørprodukter, der passer til dig og dit hår. Se Moroccanoils YouTube kanal her - masser af videoer om Moroccanoil

Du kan læse nærmere om hvert enkelt af disse produkter på Moroccanoils webside. Vores frisører Esbjerg står naturligvis også klar med råd og vejledning om hvilke af disse frisørprodukter, der passer til netop dit hår.

Moroccanoil Produkter Redken Produkter Biotique Produkter Tangle Teezer Hair Volume