Absalon frisør Esbjerg hvor du er i centrum.
Kronprinsensgade 48, Esbjerg Tlf.: 75450143

>> >> >> Moroccanoil Hydrating Conditioner


Moroccanoil Hydrating ConditionerMoroccanoil Hydrating Conditioner


Udtørret hår har brug for ultimativ fugt. Moroccanoil Hydrating Conditioner tilfører antioxiderende arganolie og E-vitamin til håret, så det igen bliver glat, glansfuldt og lettere at style.

Moroccanoil Hydrating Conditioner gør dit hår sundt og skinnende. Håret efterlades sundt med øget glans. Er rig på A-vitamin og røde alger, som bekæmper frie radikaler, bevarer fugt og nedsætter håret aldring. Efterlader dit hår sund, med øget håndterbarhed og shine.

Dens fugtgivende formel, som indeholder antioxidanter, argan olie og næringstoffer, tilfører fugt til dehydreret hår. Hår med øget elasticitet og liv føles og ser sundere ud. Moroccanoil Hydrating Conditioner uden sulfater, fosfater og parabenr og skånsom nok til at blive anvendt dagligt, også i farvebehandlet hår.

I videoen herunder kan du se, hvordan du bedst anvender Moroccanoil Hydrating Conditioner:
Vores frisører står naturligvis klar med vejledning om hvilke Moroccanoil frisørprodukter, der passer til dig og dit hår. Se Moroccanoils YouTube kanal her - masser af videoer om Moroccanoil

Du kan læse nærmere om hvert enkelt af disse produkter på Moroccanoils webside. Vores frisører Esbjerg står naturligvis også klar med råd og vejledning om hvilke af disse frisørprodukter, der passer til netop dit hår.

Moroccanoil Produkter Redken Produkter Biotique Produkter Tangle Teezer Hair Volume