Absalon frisør Esbjerg hvor du er i centrum.
Kronprinsensgade 48, Esbjerg Tlf.: 75450143

>> >> >> Moroccanoil Moisture Repair Conditioner


Moroccanoil Moisture Repair ConditionerMoroccanoil Moisture Repair Conditioner


Moroccanoil Moisture Repair Conditioner er til hår, der er blevet svækket eller beskadiget af kemiske behandlinger og for meget styling med varme. Den genopretter hårets styrke ved at tilføre en yderst koncentreret formel, som er rig på antioxiderende arganolie, genopbyggende keratin og fedtsyrer. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner er specielt velegnet til kemisk beskadiget hår. Produktet bevarer hårfarven smuk og intens i længere tid.

Genopliver skånsomt og effektivt håret og får det til at se velplejet, medgørligt og sundt ud. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner er specielt velegnet til kemisk beskadiget hår. Moisture Repair Conditioner bevarer hårfarven smuk og intens i længere tid og den er selvfølgelig uden parabener.

Conditioneren er rig på fedtsyrer og proteiner, som er med til at genopbygge beskadiget hår. Genopliver fladt og kedeligt hår. Moisture Repair Conditioner hverken udtørrer, bleger eller fjerner farve fra håret.

Indeholder hverken sulfater, fosfater eller parabener. Farvebevarende.

I videoen herunder kan du se, hvordan du bedst anvender Moroccanoil Moisture Repair Conditioner:
Vores frisører står naturligvis klar med vejledning om hvilke Moroccanoil frisørprodukter, der passer til dig og dit hår. Se Moroccanoils YouTube kanal her - masser af videoer om Moroccanoil

Du kan læse nærmere om hvert enkelt af disse produkter på Moroccanoils webside. Vores frisører Esbjerg står naturligvis også klar med råd og vejledning om hvilke af disse frisørprodukter, der passer til netop dit hår.

Moroccanoil Produkter Redken Produkter Biotique Produkter Tangle Teezer Hair Volume