Absalon frisør Esbjerg hvor du er i centrum.
Kronprinsensgade 48, Esbjerg Tlf.: 75450143


Moroccanoil Extra Volume ShampooMoroccanoil Extra Volume Shampoo


Extra Volume Shampoo indeholder arganolie rig på antioxidanter og næringsstoffer, der genopliver, renser og tilfører håret volumen samt gør det let at rede ud. Håret bliver smukt, regerligt, let, glansfuldt og let at style. Formlerne er sulfat-, fosfat- og parabenefri, så de er bedre for miljøet, og hverken udtørrer, bleger eller fjerner farven fra håret.

Har en let fyldstgørende formel som indeholder Tilicine og andre ingredienser, der er designet til at gennemtrænge håret og udvide hårstrået indefra og ud.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo tilfører håret volumen samt gør det let at rede ud. Håret bliver smukt, regerligt, let, glansfuldt og nemt at style. Særligt til fint hår, men fungerer fint til alle hårtyper.

Indeholder hverken sulfater, fosfater eller parabener. Farvebevarende.

I videoen herunder kan du se, hvordan du bedst anvender Moroccanoil Extra Volume Shampoo:
Vores frisører står naturligvis klar med vejledning om hvilke Moroccanoil frisørprodukter, der passer til dig og dit hår. Se Moroccanoils YouTube kanal her - masser af videoer om Moroccanoil

Du kan læse nærmere om hvert enkelt af disse produkter på Moroccanoils webside. Vores frisører Esbjerg står naturligvis også klar med råd og vejledning om hvilke af disse frisørprodukter, der passer til netop dit hår.

Moroccanoil Produkter Redken Produkter Biotique Produkter Tangle Teezer Hair Volume