Absalon frisør Esbjerg hvor du er i centrum.
Kronprinsensgade 48, Esbjerg Tlf.: 75450143Redken Frisørprodukter


Redken Haircare


Redken frisørprodukter

Vores frisører står naturligvis klar med vejledning om hvilke af disse Redken frisørprodukter, der passer til dig og dit hår.ALL SOFT

Forvandler tørt, sprødt og kraftigt hår til total blødhed. Redkens Interbond Conditioning System transporterer en rig koncentration af avocado olie, proteiner og aminosyrer ind i hårstrukturen for at justere hårets fugtighedsbalance. Håret bliver blødere, smidigt, mere glansfuldt og frisuren bliver lettere at forme.
Redken frisørprodukter

BLONDE GLAM

Giv blondt hår fantastisk glans! Blondt og lysnet hår kan være tørt og skrøbeligt samt mere modtageligt over for farveforandring. Redkens unikke Crystal Shine Complex aktiverer glans, fremhæver hårfarven og giver styrke til naturligt blondt og lysnet hår.
Redken Body Full

BODY FULL

Giv håret 24 timers volumen og fylde! NEW Body Full indeholder det eksklusive Interbond Conditioning System og Nonstop Volume Complex, som giver fint hår langvarig volumen og op til 37% mere volumen. Håret får ekstra fylde og fantastisk flot glans.
Redken Clear Moisture

CLEAR MOISTURE

Genopbyg og genskab fugtighedsbalancen i håret! Clear Moisture indeholder det nye Micro-Moisture Complex, som leverer intensiv fugt for at rebalancere hårets interne og eksterne fugtniveauer. Glukosamin sukker og aminosyrer genopretter den interne fugt uden at tynge. Olie af abrikoskerne og glycerin lægger sig på skællaget og binder en optimal mængde fugt til håret.
Redken Color Extend

COLOR EXTEND

Ny avancerede formel giver ekstra beskyttelse til håret for at modvirke falmning af hårfarven. Det eksklusive Interbond Conditioning System og det nye Fade Resist Complex med beskyttende UV- filtre og micro-net teknologi lukker hårfarven inde og beskytter håret mod frie radikaler. Hårfarven forbliver strålende med fantastisk flot glans.
Redken Extreme

EXTREME

Ødelagt, sprødt og skadet hår skal behandles med varsomhed. Redkens eksklusive Interbond Conditioning System transporterer en unik 3D Repair Complex ind i hårstrukturen for at styrke håret og hjælpe med at forhindre yderligere skade. Håret føles sundere og bliver mere medgørligt og glansfuldt.
Redken Fresh Curl

FRESH CURL

Få det bedste frem i krøllerne. FRESH CURLS er specielt udviklet til dem, der elsker sine krøller. Redkens Interbond Conditioning System transporterer Elasta Shield Complex, som aktiverer og definerer krøllerne. Håret får tilført fugtighed og glans ved hjælp af kokosolie, mens lipider og proteiner styrker håret indefra. Hele serien arbejder sammen for at definere krøllerne, kontrollere krus og tilføre fugtighed for at opnå de flotteste krøller.

Redken Real Control

REAL CONTROL

Tag kontrol over dit genstridige hår med Real Controls Care Adjust Complex. Real Control giver næring, pleje og fugt til tykt, tørt og sensibelt hår. Håret forvandles til et silkeblødt og glansfuldt hår med optimal kontrol.
Redken Scalp

SCALP

Redken er kendt for sit grundige kendskab til hårets struktur, som er opstået gennem flere årtiers videnskabelig forskning og udvikling. Med Scalp Relief bygger Redken videre på sin videnskabelige arv ved at udvikle en avanceret serie til hovedbundspleje, der hjælper med at behandle og forebygge almindelige hovedbundsproblemer.
Redken Smooth Down

SMOOTH DOWN

Forvandler tørt og uregerligt hår til et perfekt resultat! Smooth Down indeholder Redkens eksklusive Interbond Conditioning System, som transporterer macadamia olie og candelilla voks for ekstern pleje, glathed, glans og styrke. Derudover tilføres kationiske molekyler for en effektiv anti-krus behandling. Håret bliver glat, let at rede ud, fuld af glans og totalt fri fra krus.
Redken Time Reset

TIME RESET

Genvind ungdommeligt hår. Den patenteret Intra-Cylane teknologi hjælper med at omvende flere års slitage og transformere porøst, aldrende hår til ungdommeligt og glansfuldt hår.

Redken Styling


Redken Styling Produkter

CURL & WAWE

Soft Spin 05 - let gele til fint krøllet hår.
RINGLET 07 - definerende lotion til medium groft krøllet hår.
Curl Wise 14 - intenst definerende creme til groft krøllet hår.
Redken Heat Styling

HEAT STYLING

SATINWEAR 02 - let varmebeskyttende føn-lotion
FABRICATE 03 - let varmebeskyttende teksturgivende spray
Iron Silk 07 - varmebeskyttende udglattende spray
Blown Away 09 - varmebeskyttende teksturgivende gele
SPRAY STARCH 15 - varmebeskyttende styling spray
Redken Straight

STRAIGHT

Sheer Straight 06 - let udglattende gele til fint hår
ALIGN 12 - udglattende lotion til medium kraftigt hår
Power Tame 16 - intenst udglattende creme til kraftigt hår
Redken Style Connection

Style Connection

Matte Sponge 05 - svampe-inspireret texturizer
Velvet Gelatine 07 - let og luftig velouragtig gele
Wool Shake 08 - unik teksturgivende gel-slush
Vinyl Twist 12 - formgivende creme til krøller
Du kan læse nærmere om hvert enkelt af disse produkter på Redkens webside. Vores frisører Esbjerg står naturligvis også klar med råd og vejledning om hvilke af disse frisørprodukter, der passer til netop dit hår.
Moroccanoil Produkter Redken Produkter Tangle Teezer Hair Volume